Ferran Besalduch i Josep Lluís Galiana junten tota la seua artilleria saxofonística en dos concerts únics a Sant Mateu i Vinaròs (Castelló)

 

 

 

 

Els saxofonistes i improvisadors Ferran Besalduch i Josep Lluís Galiana juntaran per primera vegada tota la seua artilleria instrumental per a oferir dos concerts únics a Sant Mateu i Vinaròs (Castelló) els pròxims 8 i 10 de desembre. Més información en Agenda

 

 

Ferran Besalduch López

Inicia els estudis de Música moderna i clàssica amb Ricard Roda i Carles Vecino. Realitza estudis Superiors de saxo amb els professors Iwan Roth, Carola Cuypers i Francisco Roy. Amplia estudis per perfeccionar tècniques contemporànies amb Radek Knop al CNR de Perpignan. També ha treballat amb Claude Delangle, Eric Devallon, Manuel Miján, Jean Marie Londeix i Marie-Bernadette Cherrier. Posteriorment reprèn els estudis del jazz amb en Martí Serra i realitza un postgrau amb Eladio Reinón a l’ESMUC. En els últims anys aprofundeix en la recerca de noves sonoritats, l’improvisació lliure, experimental i intuïtiva, i destacar el curs de Soundpainting amb Walter Thompson (Bellaterra 2013), de Dansa amb Cesc Gelabert (Esmuc 2014) i d’improvisació lliure amb Mats Gustafsson (Sirga-Flix 2014).

Ha estat premiat en diferents concursos: Arjau, Clàssica als Parcs de Barcelona, Concurs Internacional de saxo de Tarragona.

Actualment forma part de diferents formacions de jazz, clàssica i sobretot de música experimental i free jazz, realitza gravacions per al segell Discordian Records i és especialista en els saxos extrems baix i sopranino.

Col·labora regularment amb artistes d’altres disciplines com ballarins, escultors, poetes (destacar el projecte amb Marçal Font), i cinema (a destacar “Tots volem el millor per a ella”, de Mar Coll).

És professor a l’Escola de Música i Conservatori Josep M. Ruera de Granollers i a l’Escola de Música de Sant Adrià Benet Bails.

Josep Lluís Galiana (bio)

About Gali

saxophonist ~ improviser ~ writer ~ editor