Improvisació lliure a la Unió Musical de Llíria

20140215.A la Unió Musical de Llíria 11bis

El pianista Salva Vázquez Chambó va presentar el llibre Quartet de la Deriva. La improvisación libre y la teoría de la deriva en la construcción de situaciones sonoras por un colectivo de improvisadores, de Josep Lluís Galiana, en el marc de l’Escola de Perfeccionament de la Unió Musical de Llíria el darrer dissabte, 15 de febrer de 2014.

20140215.A la Unió Musical de Llíria 7bis

Improvisant amb el pianista Salva Vázquez Chambó i un parell de saxofonistes alumnes de l’Escola de Perfeccionament Unió Musical de Llíria el darrer 15 de febrer, després de presentar el meu llibre Quartet de la Deriva. La improvisación libre y la teoría de la deriva.
Agraïments al president de la Unió Musical de Llíria, Josep Vicent Pedrola; al trompetista i director de l’Escola de Perfeccionament Unió Musical de Llíria, Andrés Simeó; al pianista i professor de la Unió Musical de Llíria, Salva Vázquez Chambó; a Mònica Parrenyo Rabadan, deProjectes Musicals Expert Networking, i a tots els músics que van participar en aquesta activitat bibliogràfica i didàctica.

20140215.A la Unió Musical de Llíria 13bis

20140215.A la Unió Musical de Llíria 4bis
20140215.A la Unió Musical de Llíria 5bis

About Gali

saxophonist ~ improviser ~ writer ~ editor

Deixa un comentari

ten + 6 =