Wade Matthews & Josep Lluís Galiana: Diàleg, lliure improvisació i deriva sonora

20160513.Amb Wade a EACCastello 19 baixa

Diàleg, improvisació i deriva. El duet format per Wade Matthews i Josep Lluís Galiana és una oportunitat única per escoltar en un mateix lloc i en una mateixa trobada a dos dels músics més inquiets i reflexius entorn a la lliure improvisació musical o sonora en aquest país. Wade Matthews és un veterà improvisador electrònic, treballa amb enregistraments de camp o registres sonors i la manipulació en temps real a través de l’ordinador de tot tipus de fonts sonores. És, sens dubte, una de les figures clau per entendre la música feta amb ordinador i la seva posada en escena i interacció en viu i en temps real amb instrumentació acústica o electrònica. El vessant electrònic de Matthews es complementa en aquest singular concert amb els saxos de Josep Lluís Galiana, un dels músics improvisadores espanyols més destacats. La seua dilatada carrera i la seua constant embranzida de la música electroacústica, contemporània i de l’avant-garde jazz destaquen al costat del seu domini de l’instrument i de la seua posterior i precisa exploració del saxofon fins a límits insospitats. L’accident, el moment, la deriva, el diàleg i sobretot l’escolta condueixen els concerts únics i irrepetibles de Matthews i Galiana.

20160513.Amb Wade 10 baixa

Més informació en l’EACCastelló

About Gali

saxophonist ~ improviser ~ writer ~ editor